رد کردن لینک ها

راهنمای خرید روغن ماساژ مناسب و باکیفیت

شاید در نگاه کلی اصول درمانی انواع ماساژها یکسان به نظر برسند اما شاید یکی از عوامل مهمی که موجب تفاوت یک ماساژ از دیگری می‌شود، انتخاب روغن ماساژی باشد که در حین انجام آن استفاده می‌شود. اما در بازارهای تجاری امروز با وجود انواع گوناگونی از لوسیون ‌ها و روغن ‌ها برای انتخاب، برای درک عملکرد و تفاوت‌های هر یک از آن‌ها به طور حتم دچار سردرگمی خواهید شد. آنچه که به عنوان راهنمای خرید روغن ماساژ با آن رو به رو هستیم مجموعه‌ای از داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز هر فرد در مورد نحوه‌ استفاده از روغن ‌های ماساژ، مزایا و معایب هر یک و نحوه‌ تصمیم‌گیری در مورد روغن ماساژ مناسب برای او را بررسی کرده و در اختیار او قرار خواهد داد.

در حقیقت راهنمای خرید روغن ماساژ با در اختیار قراردادن دانشی مناسب برای هر فرد می‌تواند به او کمک کند تا به یک ماساژ کامل برای خودش یا کسی که از او مراقبت می‌کند دست پیدا کند و با ارائه‌ فرصتی عالی برای رهایی از استرس و بازگرداندن سلامت طبیعی بدن به خوبی می‌تواند در بهبود کیفیت زندگی افراد موثر باشد.

راهنمای خرید روغن ماساژ

خرید روغن ماساژ
گام اول: هدف

به جرات می‌توان گفت که اولین گام از راهنمای خرید روغن ماساژ در حالت کلی اشاره به هدف استفاده از روغن ماساژ در حین ماساژ درمانی است. همانطور که بر همگان واضح است روغن‌ های ماساژ از بخش‌های ضروری هر نوع ماساژ درمانی به شمار می‌روند. این روغن ‌ها به روان شدن پوست کمک کرده و سطح پوستی انعطاف پذیر برای ماساژور فراهم می‌آورند تا ضربه‌ها و مالش‌های او اثر مطلوب‌تری بر فرد داشته باشد.

بیشتر روغن‌ های ماساژ نه تنها برای مرطوب‌ کردن ناحیه‌های مختلف بدن حین ماساژ درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند بلکه به عنوان مکملی هم برای بازسازی سطح پوست عمل می‌کنند. در هر راهنمای خرید روغن ماساژ به درستی اشاره می‌شود که روغن‌ های ماساژ به حفظ پوستی صاف و بدون اصطکاک در طول ماساژ کمک کرده و در عین حال ترکیبات تسکین ‌دهنده‌ای به بدن می‌دهند که می‌تواند باعث سرزندگی و التیام آن شود.

گام دوم: مواد تشکیل دهنده‌ روغن‌ ماساژ

آنچه نشان می‌دهد چه روغن یا لوسیونی برای یک ماساژ خاص مناسب است فاکتورهای مهم و متعددی است که هر یک از آن‌ها در مواد تشکیل دهنده‌ خود دارند. به یاد داشته باشید که برخی از ملاحظات ازجمله میزان نامرتب بودن سلولی و میزان جذب منافذ پوست و همچنین فواید تغذیه‌ای و تأثیری که خواهند داشت همگی بر روی انتخاب فرد برای خرید روغن ماساژ تاثیرگذار است.

در دومین گام از راهنمای خرید روغن ماساژ توجه به نحوه تولید محصول و مواد تشکیل دهنده‌ آن بسیار مهم است به این دلیل که برخی افراد ممکن است واکنشی شدید یا منفی به انتخاب مواد تشکیل دهنده‌ آن روغن ماساژ یا روش‌های فرآوری آن داشته باشند. به همین دلیل هم هر ماساژور در حین ماساژ درمانی باید اطمینان حاصل کند که هر فردی را که ماساژ می‌دهد به مواد موجود در روغن ماساژ حساسیت ندارد.

 

هم چنین بخوانید: روغن آرگان معجزه‌ای از دل طبیعت

 

گام سوم: آشنایی با انواع روغن‌ ماساژ

انواع روغن ماساژانتخاب روغن ماساژ مناسب به تکنیک‌های ماساژ و همچنین نوع پوست افراد مختلف بستگی دارد. امروزه در بازارهای محصولات تجاری دو دسته روغن ماساژ داریم که به نام‌های روغن‌ های ماساژ حامل و روغن ‌های ضروری نام‌گذاری شده‌ است. برای مثال روغن بادام و جوجوبا به دلیل جذب آسان و خاصیت مرطوب‌کنندگی دو مورد از رایج‌ترین روغن ‌های مورد استفاده در انواع ماساژ درمانی‌ هستند.

از سویی دیگر روغن آووکادو قادر است برای افرادی که از پوست بسیار خشک در نتیجه بیماری پسوریازیس رنج می‌برند بسیار موثر عمل کرده و کیفیت پوست آن‌ها را تا حد زیادی بهبود ببخشد. حتی روغن هسته‌ انگور که بافتی صاف و بدون چربی دارد با مقادیر زیادی اسید لینولئیک موجود در خود که یک اثر بازسازی‌کننده قوی به مناطق آسیب‌دیده پوست دارد برای ماساژ درمانی بسیار مناسب است.

تمامی این روغن ‌های ذکر شده در دسته روغن‌ های ماساژ حامل قرار می‌گیرند. نکاتی باید در نظر گرفته شود این است که اگر چه متغیرهای زیادی برای انتخاب بهترین روغن ماساژ وجود دارد اما بزرگترین عامل به شکل معمول نوع پوست، تأثیر مورد نظر ماساژ، اندازه ضربه، مدت زمان و فشار و آلرژی (در صورت وجود) این موارد هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند.

گام چهارم: ماساژ کم در مقابل اصطکاک زیاد

باید بدانید که یکی از بزرگترین عواملی که بر روی انتخاب روغن ماساژ برای شما تأثیر می‌گذارد این است که به دنبال دریافت ماساژی با اصطکاک کم یا ماساژی با اصطکاک بالا هستید. در این گام مشخص می‌شود که شما می‌توانید برای ماساژهایی با اصطکاک بالا ازجمله ماساژ بدن یا مالش بافت عضلانی عمیق از روغن ‌های سبک‌تری شبیه به آفتابگردان، بادام یا دانه انگور استفاده کنید. از سویی دیگر هم برای ماساژهایی با اصطکاک کم که ضربات نرم و طولانی‌تری در حین ماساژ دارند، استفاده از روغن‌ هایی سنگین‌تر و چرب‌تر مانند کره کاکائو یا روغن زیتون مناسب است.

گام پنجم: پیدا کردن روغن ماساژ مورد نیاز شما

در گام آخر با در نظر گرفتن اینکه آیا به یک روغن با رایحه درمانی نیاز دارید یا مرطوب سازی پوست خشک یا برای کاهش استرس و مقابله با دردهای عضلانی مشخص خواهد شد که چه نوع ماساژی و چه نوع روغن ماساژی نیازمند هستید. در اینجا است که می‌توانید مطمئن شوید در مورد روغن ‌های مختلف تحقیق کرده‌اید و تفاوت‌های بین آن‌ها و تأثیرات مطلوب هر یک را قبل از خرید به خوبی بررسی کرده‌اید.

 

امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید. اورلی دارنده طیف گسترده ای از انواع شمع های ماساژ با بالاترین سطح کیفیت می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا اطلاع از قیمت شمع ماساژ به وب سایت اورلی مراجعه کنید.

 

با اورلی در ارتباط باشید

به گفتگو بپیوندید